Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Bioderma Sebium global krema 30 ml

Bioderma Sebium global krema 30 ml

Proizvođač: Bioderma

€ 18,19

Global “Intensive Purifying care”, krema poboljšava izgled masne i nečiste kože, te na biološkim principima održava kakvoću kožnih lipida.

 

 

Sebium Global krema temelji se na konceptu njege masne i nečiste kože, sklone pojačanom lučenju sebuma, pojavi neestetskih promjena, komedona i crvenih prištića. Ovo je prvi proizvod za njegu kože koji na biološkim principima smanjuje neestetske promjene na koži, održavajući kakvoću kožnih lipida i masnih kiselina. Patentirana kombinacija sastojaka biljnog porijetla štiti lipide od oksidacije i održava njihovu kakvoću, štiti od zgušnjavanja sebuma, zatvaranja pora te nastanka prištića i komedona.

 

 

Način primjene: Nanijeti 1 do 2 puta na dan, na prethodno dobro očišćenu kožu. Krema se može koristiti kao podloga za make-up, a osobito je prikladna za svakodnevnu njegu nečiste, masne i mješovite kože.

Šifra artikla: 0100005844

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.