Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Bioderma Photoderm MAX tonirana SPF50 40 ml

Bioderma Photoderm MAX tonirana SPF50  40 ml

Proizvođač: Bioderma

€ 19,38

PHOTODERM MAX TONIRANA KREMA predstavlja inovaciju u području zaštite kože od štetnog sunčevog zračenja. Temelji se na konceptu Celularne BIOprotekcije® i kombinaciji 4 zaštitna filtera koji učinkovito štite od UVA i UVB zraka. Sadrži prirodne pigmente koji prekrivaju poput tekućeg pudera i ujednačuju boju tena. Krema je prikladna za suhu i normalnu kožu lica s neravnomjernom pigmentacijom, preosjetljivu na izlaganje suncu. Pravilnim i redovitim nanošenjem na kožu, krema pruža vrlo visoku zaštitu kod izloženosti najjačem obliku UV zračenja (u planinama, u sunčanim tropskim krajevima, na morskoj pučini...) te štiti od prijevremenog starenja kože.

 

 


Djelovanje i aktivni sastojci

 

 

 

 

    • osigurava maksimalnu zaštitu kože od štetnog UVA i UVB zračenja (4 učinkovita zaštitna filtera: Parsol, DBM, Tinosorb S, Tinosorb M)

 

 

    • ujednačava boju tena i prikriva nepravilnosti (prirodni pigment)

 

 

  • potiče obrambenu sposobnost stanica kože i štiti vitalne stanične strukture i DNK od oštećenja koja izaziva UV zračenje (kompleks Celularne BIOprotekcije®)

Šifra artikla: 0100005822

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.