Make-up eraser tkanina za skidanje šminke

Make-up eraser tkanina za skidanje šminke

Proizvođač:

€ 21,10

Inovativni beauty proizvod na jednostavan i iznimno lagan način skida sve vrste šminke,uz pomoć obične vode briše svu, pa čak i vodootpornu šminku, a može ga se koristiti i do 1000 upotreba. Izvrsna je to vijest za pripadnice ženskog spola koje se svakodnevno muče sa skidanjem šminke. Zvuči nevjerovatno, ali savršeno briše šminku i oduševljava jednostavnošću korištenja. MakeUp Eraser uvodi nas u novu eru skidanja šminke, potpuno mijenja i pojednostavljuje dnevnu rutinu skidanja šminke.

Kako koristiti?
Dovoljno je krpicu namočiti u mlaku vodu i s nekoliko nježnih kružnih poteza doslovno obrisati svu šminku s lica. Kako je to moguće? MakeUp Eraser je posebno patentirana antibakterijska tkanina koja ne sadrži nikakva kemijska sredstva, posebnost je u milijunima vlakana koja stoje uspravno (za razliku od većine drugih tkanina na kojima su vlakna u petlji), što svakom vlaknu omogućuje uklanjanje sve vrste prljavština, ulja, šminke i još mnogo toga iz svake pojedinačne pore kože. Djeluje kao magnet za nečistoće na koži.

Uz MakeUp Eraser napokon možete zaboraviti na crvenilo, iritacije ili alergijske reakcije kože ili očiju na preparate za čišćenje šminke jer koristite samo običnu vodu, pa ga dermatolozi posebno preporučuju osobama s osjetljivom kožom. Samo s jednim proizvodom riješili ste skidanje šminke na duže vrijeme, a savršeno je praktičan i za putovanja – umjesto vatica i boćica, sad spakirate samo MakeUp Eraser.

Ova fenomenalna tkanina periva je i u perilici rublja i to sa svim ostalim rubljem. S obzirom da se može koristiti i do 1000 puta, MakeUp Eraser se u prosjeku koristi 2 do 4 godine, što je ogromna ušteda kupcima u usporedbi s jednokratnim potrošnim preparatima, ali i značajan ekološki faktor. MakeUp Eraser-om možete obrisati baš svu šminku pa čak i vodootpornu, kamuflažnu i kazališnu šminku, a ono što će žene zasigurno najviše oduševiti je da s par jednostavnih poteza skida svu maskaru s očiju. 

 

Šifra artikla: 0100006032 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.