Babytol D3+ DHA Omega 30 twist-off kapsula

Babytol D3+ DHA Omega 30 twist-off kapsula

Proizvođač:

€ 14,73

DHA, jedna od tri omega-3 masne kiseline, najvažnija je za zdrav vid i razvoj mozga vaše bebe. DHA je glavna strukturna komponenta mozga i mrežnice i čini 97% svih Omega-3 masnih kiselina u mozgu i 93% svih Omega-3 u mrežnici. DHA čini 30% sive tvari mozga. DHA Omega-3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta, ima ključnu ulogu u:

  • Razvoj djetetovog živčanog sustava
  • Razvoj mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija
  • Poboljšanje psihomotornih funkcija u djece
  • Normalan razvoj vida, oštrine vida i rada oka

DHA Omega-3 masna kiselina u proizvodu dobiva se iz ulja dobivenog iz prirodnih morskih mikroalgi - najbogatijeg izvora visokokvalitetne DHA masne kiseline. Mikroalge se uzgajaju pod strogo kontroliranim uvjetima, tako da u ulju nema onečišćenja. Ovo ulje mikroalgi najsigurniji je izvor DHA u novorođenčadi, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane. Omega-3 masne kiseline imaju neugodan riblji miris. Ulje mikroalgi u Babytol DHA proizvodi se u visokotehnološkom postupku, tako da nema okusa ni mirisa!

Količina:

30 twist off kapsula

Šifra artikla: 0100005460 Dodaj u košaricu

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.