Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

La Roche-Posay Anthelios hydrating mlijeko za tijelo SPF50 250ml

La Roche-Posay Anthelios hydrating mlijeko za tijelo SPF50 250ml

Proizvođač: La Roche-Posay

€ 19,98

Otkrijte hidratantnu njegu za sunčanje s La Roche-Posay kremom za zaštitu lica koja je idealna za one sa suhom i osjetljivom kožom.

Lako se nanosi, ultra-udobna krema klizi na kožu i nudi bitnu vlagu, ne ostavljajući iza sebe neželjene, masne ostatke. 
Formula koristi Mexoplex, Mexoryl XL i Mexoryl SX, koji pružaju visoku širu zaštitu spektra kako bi se spriječilo oštećenje kože od UVA i UVB zraka. 
Učinkovita krema štiti vas od sunca protiv tamnih mrlja i bora. Otporan na vodu, Comfort krema pruža dodatnu zaštitu, idealno za jedan dan u prirodi i druga redovita izlaganja suncu.

NAČIN PRIMJENE: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Bebe i djecu čuvajte od direktnog sunca. Ne izlažite se predugo suncu čak ni uz zaštitna sredstva, jer ona ne nude 100%-tnu zaštitu. Zaštitno sredstvo  nanosite neposredno prije izlaska na sunce. Često i bogato obnavljajte nanošenje kako biste održali zaštitu, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima odmah ih temeljito isperite vodom. Izbjegavajte kontakt s tkaninama.

Šifra artikla: 0100006349

Kategorije: Preparati sa zaštitnim faktorom, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.