Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Afrodita calendula hydra univerzalna krema 150 ml

Afrodita calendula hydra univerzalna krema 150 ml

Proizvođač:

€ 5,27

Lagana hidratantna krema za svakodnevnu njegu lica i tijela. S prirodnim nevenom i ekstraktom aloe vere, intenzivno vlaži kožu, smiruje je, pospješuje njeno obnavljanje te je čini nježnom, mekom i podatnom. Izvrsna njega za cijelu obitelj.

  • hidratantna njega nezahtjevne kože za cijelu obitelj
  • vegan

EKSTRAKT NEVENA:

  • neven je zbog svojih ljekovitih učinaka vrlo cijenjen sastojak u kozmetici. Upotrebljavali su ga još u starom Egiptu, gdje su mu pripisivali nevjerojatnu moć pomlađivanja i regeneracije. Ima izvrsne sposobnosti smirivanja kože, pomaže u njezinu bržem obnavljanju, blagotvorno utječe na nadraženu kožu, iritacije i crvenilo… Njegovi ljekoviti sastojci (flavonoidi, eterično ulje i triterpeni) pomažu u borbi protiv alergija i pridonose većoj otpornosti kože;

ULJE ALOE VERE:

  • njeguje, hidratizira kožu i pomaže joj u očuvanju zaliha vlage. Ne masti kožu. Preporučuje se za njegu suhe i dehidrirane kože.

Kremu svako jutro i svaku večer nanesite na očišćenu i toniziranu kožu lica i tijela, može i više puta na dan.

Šifra artikla: 0100006439

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 35,13 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.