Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Klorane organska vodena metvica šampon za suho pranje 150 ml

Klorane organska vodena metvica šampon za suho pranje 150 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 14,71

DETOKSIKACIJSKI SUHI ŠAMPON S ORGANSKOM VODENOM METVICOM.

U 2 minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom.

Za kosu izloženu onečišćenju. Čisti kosu bez vode. Nevidljivi završetak. Trenutačna svježina.

Kombinacija organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka. U 2 minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom. Produljuje vrijeme između dva pranja.

Štedi vodu*: suha formula, čisti bez vode.
Štiti vodu: Klorane botanička fondacija posvećena je zaštiti voda i borbi protiv suše.

Metvica se stoljećima koristi diljem svijeta zbog svojih osvježavajućih i tonirajućih svojstava. Odabrali smo vrstu Mentha aquatica L. zbog visokog sadržaja polifenola, koji imaju znanstveno dokazana antioksidacijska svojstva1. Uzgajamo je na jugozapadu Francuske, u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Jedinstvena suradnja Klorane botaničke fondacije i Škole o okolišu Sveučilišta Tsinghua u Kini dokazala je iznimna svojstva vodene metvice protiv onečišćenja.U

Veličina: 150 ml

Šifra artikla: 0100006586

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 98,07 / l


Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.