Dermedic capilarte šampon protiv peruti 300 ml

Dermedic capilarte šampon protiv peruti 300 ml

Proizvođač:

€ 14,20

CAPILARTE šampon za borbu protiv peruti i uzročnika peruti je sredstvo protiv peruti i protiv gljivica. Djeluje na razne vrste peruti, suhu i masnu perut, te sprječava njihovo ponovno nastajanje. Korištenje se također preporučuje u slučaju seboroičnog dermatitisa, ekcema i psorijaze.

Zbog upotrebe tri aktivna sastojka sa antifungalnim svojstvima (klotrimazola, cink piritiona i pirokton olamina) - šampon djeluje snažno na perut i seboreju. 

- Regulira proces obnavljanja kože zbog čega dolazi do smanjenja prekomjernog ljuštenje epiderme

- normalizira aktivnost lojnih žlijezda

Zbog lipofilnosti cinkovog prititiona (u kristalnom stanju, nije topiv u vodi), šampon je učinkovit čak i nakon ispiranja. 

 

Uporaba: Nanesite malu količinu šampona na ruke, a zatim na navlaženo vlasište. Nježno umasirajte u vlasište i ostavite da djeluje 3 minute, a zatim temeljito isperite vodom. U slučaju dodira s očima, isperite vodom. Koristite šampon 4 tjedna, 2-3 puta tjedno. Kao preventivu koristite šampon 1-2 puta tjedno.

 

HIPOALERGENO SADRŽI TERMALNU VODU

 

KLINIČKI I TRIHOLOŠKI TESTIRANO

 

Veličina: 300 ml

 

Sastojci (INCI):

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Piroctone Olamine, Clotrimazole, Zinc Pirythione, Lactitol, Xylitol, Panthenol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Chloride.

Šifra artikla: 0100006609 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,30 l

Jedinična cijena: € 47,33 / l


Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.