Pileje Chronobiane immediat sprej 20 ml

Pileje Chronobiane immediat sprej 20 ml

Proizvođač: Pileje

€ 13,28

CHRONOBIANE IMMEDIAT sprej se preporučuje kod poteškoća s uspavljivanjem te pri poremećajima sna uzrokovanima promjenom vremenskih zona (jet lag).

Sadrži melatonin koji skraćuje vrijeme uspavljivanja uz dodatak ekstrakta bijelog gloga.

Pakiranje: 20 ml bočica (=150 potisaka, sublingvalno)

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene:

Teškoće s usnivanjem: 2 potiska pod jezik. Za učinkovito djelovanje bilo bi idealno prije spavanja koristiti 2 potiska. Za dugotrajniju primjenu, molimo da se posavjetujete s liječnikom.

Jet lag: 1 do 2 potiska pod jezik. Blagotvorni učinak se postiže primjenom od najmanje 0,5 mg prije spavanja na prvi dan putovanja te nastaviti danima nakon dolaska na odredište.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

Šifra artikla: 0100007198 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.