Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Lierac perfect skin puder 04 brončano beige spf20 30 ml

Lierac perfect skin puder 04 brončano beige spf20 30 ml

Proizvođač: Lierac

€ 38,36

Detox serum za sve tipove kože koji zaglađuje i popunjava bore te vraća blistavost koži.

Tekući puder nove generacije s jedinstvenom teksturom na granici između pudera i tonirane kreme. Neutralizira sve nedostatke tena dok istodobno zaglađuje i popunjava kožu dajući joj prirodan, blistav izgled.

Klinički testirana, formula fluida se potpuno stapa i prilagođava svim tipovima kože, a rezultat je savršeno ujednačen, prirodan i blistav ten s završnim mat učinkom profesionalnog pudera.

Sadrži inovativne aktivne sastojke: Pro-kristalin zaslužan za sprječavanje tamnjenja kože i korekciju boje tena te Hyalu-3 koncentrat, kompleks hijaluronskih kiselina koji djeluje na površini i u dubini kože intenzivno je hidrirajući, zaglađujući i popunjavajući bore. 

Dodatno sadrži SPF20 zaštitni faktor i profesionalne pigmente za završni učinak pudera koji omogućava potpuno prirodan izgled tena. Dostupan u 4 različite nijanse.

Šifra artikla: 0100007410

Kategorije: Dekorativna i korektivna kozmetika, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.