Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Apivita regenerator bez ispiranja suncokret i med 150 ml

Apivita regenerator bez ispiranja suncokret i med 150 ml

Proizvođač: APIVITA

€ 15,91

 

Regenerator bez ispiranja za obojanu kosu sa suncokretom i medom pruža zaštitu obojenoj kosi, prolongira postojanost boje te dubinski hidratizira kosu, a u sebi sadrži 98 % prirodnih sastojaka. Regenerator bez ispiranja kosi pruža dodatnu zaštitu te ju čini laganom za raščešljavanje. Može se koristiti kao zamjena uobičajenom regeneratoru ili koristiti nakon pranja. Lagana tekstura proizvoda idealna je za svakodnevnu njegu tanke kose i njezin sjaj te naglašavanje boje. Idealan je za obojenu i oštećenu kosu kojoj je potrebna dodatna njega. Može se nanositi na suhu kosu između pranja.

 

  • Prolongira postojanost boje te ju dodatno naglašava.
  • Suncokret i vitamin E hidratiziraju kosu te joj pružaju vitalnost i blistavost.
  • Med od timijana i APISHIELD HS kompleks obnavljaju oštećenu kosu te je štite od štetnih utjecaja i oštećenja uzrokovanih tretmanima i proizvodima za stiliziranje kose.
  • Ekskluzivni, biljni, sinergistički APISHIELD HS kompleks štiti biofloru vlasišta te štiti kosu od vanjskih utjecaja.
  • Proizvod nanesite duž cijele kose sve do njezinih krajeva. Regenerator se može koristiti u bilo koje doba dana kako bi suhoj kosi pružio dodatni sjaj i spriječio kovrčanje. Također se može nanijeti na vlažnu kosu nakon šamponiranja radi lakšeg češljanja i dodatne zaštite. Izbjegavajte kontakt s očima.
  • Apivita savjetuje: Obojena kosa zahtjeva specijalni tretman kako bi se održala boja i vitalnost kose. Za maksimalnu učinkovitost, tretman završite s APIVITA šamponom i maskom za njegu i obnovu obojane kose.

Šifra artikla: 0100007548

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 106,07 / l


Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.