Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Dr. Kaliterna scarless krema 50 ml

Dr. Kaliterna scarless krema 50 ml

Proizvođač: DR.KALITERNA

€ 66,36

Scarless krema za ublažavanje ožiljaka od akni na licu i tijelu.

Scarless krema potiče neutralizaciju slobodnih radikala nastalih metabolizmom, oporavak i stvaranje novog kolagena uslijed direktnog djelovanja na metabolizam što dovodi do znatne redukcije ožiljaka. Rezultati su uobičajeno vidljivi unutar prvih par tjedana nakon početka primjene.

Primjena:  

Prije nanošenja lice treba dobro očistiti. Kremu nanijeti noću na cijelo lice ili ciljano na ožiljke. Ne nanosite na područja oko očiju i brade. Za ožiljke na tijelu kremu nanosite 1 do 2 puta na dan.

Napomene: 

Kremu držite van dohvata djece. Nakon upotrebe kremu je odmah potrebno dobro zatvoriti i čuvati na tamnom mjestu. S vremenom krema može promijeniti boju.

Posebne mjere opreza:

 Ne nanositi oko očiju i brade zbog moguće pojave iritacije. Ukoliko do iritacije ipak dođe prekinite upotrebu na nekoliko dana. Za vrijeme korištenja ove kreme ne raditi peeling i abraziju! SAMO ZA VANJSKU UPOTREBU!

Šifra artikla: 0100007327

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 1327,20 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.