Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Hedrin treat & go losion 50 ml

Hedrin treat & go losion 50 ml

Proizvođač:

€ 12,72

OPIS PROIZVODA:

Hedrin Treat & Go je losion koji jednostavno i učinkovito odstranjuje uši i gnjide iz kose bez ispiranja nakon nanošenja. Uz revolucionarnu Activdiol 5% formulu bez pesticida omogućava jedinstveno i djeci ugodno odstranjivanje ušiju i gnjida. Losion se ne lijepi te se brzo i lako nanosi na kosu. Ne masti, bez neugodnih je mirisa, ne nadražuje kožu i ne sadržava tvari za koje je poznato da izazivaju astmu.

Utrljajte i osušite

Nanesite izravno na suhu kosu. Prije upotrebe dobro protresite. Losion nanesite na kosu pomoću češlja ili utrljavanjem. Ostavite kosu da se prirodno osuši ili osušite sušilom. Proizvod je nevidljiv na kosi. Djeca i roditelji mogu nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima dok Hedrin Treat & Go djeluje i uništava uši. Hedrin Treat & Go mora ostati na kosi najmanje osam sati, a možete ga ostaviti na kosi i preko noći. Poslije osam sati ili ujutro losion jednostavno isperite ili operite šamponom. Nakon sedam dana ponovite postupak.

100% uništava uši i gnjide bez ispiranja nakon nanošenja

klinički dokazana učinkovitost na uši i gnjide

patentirana formula Activdiol 5%

brza i jednostavna upotreba prilagođena djeci

ugodan za kožu i kosu

bez neugodnog mirisa i ne masti

bez uzročnika astme

bez pesticida

Šifra artikla: 0100007700

Kategorije: Uši, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.