Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Kal body defence antioxidant

Kal body defence antioxidant

Proizvođač: Kal

€ 27,51

• antioksidativna zaštita organizma

Antioksidativna grupa vitamina, minerala i enzima štiti organizam od negativnog utjecaja slobodnih radikala. U prirodi se najviše mogu naći u narančastom voću i povrću, zelenom čaju itd. Formiraju se ovisno o izloženosti organizma zagađenom okolišu, pretjeranoj izloženosti sunčevim zrakama i sl.
KAL-ov antioksidans je formuliran kao ekskluzivni kompleks beta karotena, vitamina A, C i E te 30 zaštitnih faktora dobivenih iz voća i povrća, koji uništavaju slobodne radikale na staničnoj razini, tj. na specifičnim mjestima u organizmu koja su najviše izložena utjecaju slobodnih radikala. Važno je napomenuti da pojačani tjelesni napori povećavaju oksidacijske procese u mišićima pa se ovaj preparat posebno preporuča sportašima, a preventivno uzimanje se preporuča osobama sa srčanim i malignim oboljenjima. Niti jedan proizvod ne sadrži superiornu kombinaciju antioksidativnih faktora koji zajedno dovode do potpune zaštite organizma kao što to osigurava KAL-ov Body Defense® Antioxidant.

Šifra artikla: 99965563

Sadržaj: 50,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,55 / tbl


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.