Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Dr. Kaliterna zeoclear krema 50 ml

Dr. Kaliterna zeoclear krema 50 ml

Proizvođač: DR.KALITERNA

€ 20,00

DJELOVANJE

Krema Zeoclear ima izrazito jak protuupalni efekt te umiruje upalu. Regulira ph kože i potiče obnovu kože umirujući ju pri iritaciji. Djeluje na metabolizam stanica tako da uklanja zapreke koje ometaju rad stanica te koža postaje otpornija i stanice bolje rade. Potiče povratak stanica u ravnotežu te popravlja izgled, strukturu i kvalitetu kože. Koristi se za svakodnevnu njegu lica i obnovu kože kod problematičnog tena, osobito pri upalama s crvenilom kože, i to kao nadopuna dermatološke terapije.

TIPOVI KOŽE

Pogodna je za sve tipove kože, a osobito problematičnu kožu.

PRIMJENA

Krema se nanosi ujutro i navečer na dobro očišćeno lice. Za bolji rezultat savjetuje se čišćenje lica mlijekom Zeomilk koje najefikasnije čisti kožu i pore. Po potrebi se nanosi više puta na lice. POSEBNO UPOZORENJE U početku primjene kreme može se pojaviti prolazno pogoršanje tena jer krema čisti kožu i izvlači upalu na površinu kože da brže prođe. Pogoršanje je prolazno te ne trebate brinuti.

Šifra artikla: 0100007325

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 400,00 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.