Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Dr. Kaliterna clear skin krema 50 ml

Dr. Kaliterna clear skin krema 50 ml

Proizvođač: DR.KALITERNA

€ 19,91

DJELOVANJE

 

Krema je posebno namijenjena problematičnoj koži sklonoj aknama, kao svakodnevna krema za njegu. Glavni su sastojci gavez, kurkuma i neema. Gavez ima jak efekt obnove i umirenja kože. Neem je poznato sredstvo za njegu kože u ajurvedskoj medicini te ima jak efekt protiv infekcija. Kurkuma dodatno potiče obnovu kožne barijere. Navedena kombinacija sastojaka ima jedinstveni efekt obnove i njege kože. Krema potiče smanjenje upala te umiruje kožu. Krema potiče brži oporavak i cjeljenje kože pri upalama uz ublažavanje crvenila.

TIPOVI KOŽE

 

Za normalnu do masnu, problematičnu kožu.

PRIMJENA

 

Krema se nanosi ujutro i navečer na dobro očišćeno lice. Za bolji rezultat savjetuje se čišćenje lica mlijekom Zeomilk koje najefikasnije čisti kožu i pore. Po potrebi se nanosi više puta na lice.

SAVJET

 

U procesu liječenja akni potrebno je držati se propisanih uputa o prehrani: izbjegavati šećer, mlijeko s mliječne proizvode, fast food, pizze, čips, gazirana pića. Dijeta i preskakanje obroka pogoršavaju akne. Preporučuje se redovito čišćenje lica (mehaničko i dubinsko čišćenje), Hydrafacial uređajem. Preporučuje se piti cink, crni kim, jabučni ocat, cimet, probiotik 30 dana i biljna vlakna.

Šifra artikla: 0100007324

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 398,20 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.