Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Kač L.F. beyond garlic 60 kapsula

Kač L.F. beyond garlic 60 kapsula

Proizvođač: Kal

€ 22,63

• sadrži najmanje 5400 mcg alicina
• bez neugodnih mirisa
• regulira krvni tlak
• djeluje kao antiseptik probavnih organa
• pomaže pravilnu prokrvljenost vena

Češnjak ima različita ljekovita svojstva - smanjuje krvni tlak, snižava kolesterol u krvi, koristi se kod liječenja srčanih oboljenja i ima antibiotska svojstva. Veliki problem s češnjakom je njegov neugodan miris, a upravo taj miris je povezan s ljekovitim svojstvima. Ključni sastojak češnjaka je alicin kojeg oslobađamo gnječenjem ili rezanjem, a razgrađuje se uz pomoć alicinaze.
Kako bismo osigurali sva ljekovita svojstva češnjaka, a kako vi ne biste imali problema s neugodnim zadahom, napravili smo posebnu vrstu tableta koja će proći kroz želudac bez da želučane kiseline unište veći dio aktivnih sastojaka te će se zapravo razgraditi u crijevima gdje će aktivni sastojci češnjaka dati najbolji učinak uz potpunu apsorpciju.
Ovakav češnjak pomaže kod oboljenja vena, svih krvnih žila, srčanih oboljenja… Osim što regulira krvni tlak on sprječava i zgrušavanje krvi i zato je osobito dobar baš kod bolesti vena.
Njegova višestruka ljekovita svojstva ćete sigurno i sami brzo osjetiti. Dnevna doza sadrži 450 mg praha češnjaka koji osigurava dnevnu dozu od 5400 mcg alicina.

Šifra artikla: 99970154

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,38 / kps


Kategorije: Zdravlje srca i krvožlnog sustava, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.