Nikel control 365 remove cellulite gel-krema 150ml

Nikel control 365 remove cellulite gel-krema 150ml

Proizvođač:

€ 17,00

Višestruko ciljano učvršćivanje i djelovanje protiv celulita. Biološki aktivan flavonoid Genistein jača čvrstoću kože i smanjuje nakupljanja masnih stanica ispod površine. Kofein, uz lipolitički ima i venotonski učinak. Karnitin doprinosi oksidaciji masti i uklanjanju toksičnih ketona. Crvena paprika aktivira stanični metabolizam. Crni papar je antiseptik i detoksikant. Badem hrani, vlaži i jača elastičnost kože.

 

Nanesite ovaj učinkoviti anti-celulitni koncentrat svakodnevno na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

 

Ovaj proizvod smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Šifra artikla: 0100008407 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 113,33 / l


Kategorije: Celulit, strije i mršavljenje, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.