Natrol magnezij 60 tableta za žvakanje

Natrol magnezij 60 tableta za žvakanje

Proizvođač: Natrol

€ 18,90

 

  • doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji
  • doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava
  • doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • doprinosi održavanju normalnih kostiju i zubi

Natrol® Magnesium High Absorption je magnezij u obliku dimagnezij malata, u tabletama za žvakanje. Prednost ovog načina uzimanja magnezija je u visokoj bioraspoloživosti upotrebljenog kemijskog oblika i odličnoj apsorpciji minerala iz tableta napravljenih SmartAbsorb tehnologijom. Magnezij smanjuje umor i iscrpljenost, a u obliku tableta za žvakanje može vam uvijek biti pri ruci. Za konzumaciju nije potrebna voda.

Natrol® Magnesium High Absorption su ukusne tablete za žvakanje s magnezijem u obliku dimagnezij malata. Proizvedene su novom tehnologijom koja osigurava punu apsorpciju ovog životno važnog minerala. Magnezij je mineral prirodno prisutan u organizmu u relativno velikim količinama. Važan je za pravilno funkcioniranje živčanog sustava, izgradnju kostiju, zubi i mišića. Magnezij sudjeluje u ravnoteži elektrolita čime smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti.

Natrol® Magnezij High Absorption:
• Smanjuje umor i osjećaj iscrpljenosti†
• Od koristi za srce, živce i mišiće
• Traže ga kosti i zubi
• Važan za sintezu proteina
• Ukusne tablete za žvakanje
• AbsorbSmart tehnologija za visoku iskoristivost

Nedostatak magnezija
Organizam se od nedostatka magnezija brani reducirajući njegovo izlučivanje putem bubrega. Uslijed neodgovarajuće prehrane ili slabe apsorpcije uzrokovane nekim poremećajem probavnog sustava, mogu se javiti simptomi poput gubitka apetita, slabosti, umora i grčeva u mišićima. Kod osoba koje uzimaju velike količine cinka zamijećen je poremećaj u apsorpciji magnezija. Natrol magnezij u obliku magnezij malata odlično se apsorbira u organizam već u ustima, preskače probavni sustav i omogućava maksimalnu iskoristivost. Za energiju i osjećaj iscrpljenosti uzmite Natrol Magnezij visoke iskoristivosti.

Način primjene

Uzmite dvije tablete, jednom dnevno, po mogućnosti nakon jela. Tablete treba prožvakati prije gutanja. Za uzimanje nije potrebna voda.

Napomene: 

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Šifra artikla: 0100008564 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,32 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.