Eucerin Dermopure serum s trostrukim djelovanjem 40ml

Eucerin Dermopure serum s trostrukim djelovanjem 40ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 20,56

Akne predstavljaju bitan životni faktor za veliki dio društva. Pogađa do 95% adolescenata i 40% odraslih.Mnogi ljudi ostaju s  tragovima akni (postuupalna hiperpigmentacija ili PIH skraćeno) dugo nakon što su akutne akne nestale. Nakon suočavanja sa aknama, i dalje se bore sa tragovima akni, koji mogu potrajati nekoliko godina ili čak desetljeće2. Tragovi akni koji ostaju nakon zacjeljivanja akni mogu biti više otežavajući i emocionalno uznemirujući od samih akni.

Oko 1 od 2 osobe doživljava tragove akni. Muškarci i žene su podjednako podložni. Svi tipovi kože mogu razviti postupalnu hiperpigmentaciju, iako je češća kod tamnijih tonova kože3.

Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem sa patentiranim thiamidolom sprječava kožne nepravilnosti i konačno rješava problem tragova akni na temelju 3 ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja tragova akni: Patentirani thiamidol djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući postojane tragove akni i sprječavajući njihovu pojavu.
  2. Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti dok likokalkon A sprječava ponovno pojavljivanje novih nepravilnosti.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan, suh i matiran izgled kože.

Serum s trostrukim djelovanjem ima povećanu učinkovitost kada se primjenjuje u kombinaciji sa Eucerin Protective fluidom SPF 30.

Zapravo, ispitanici u našim ispitivanjima su izvijestili kako im je njega ne samo poboljšala život i pružila olakšanje, već da je imala i najveću učinkovitost protiv tragova akni od svih proizvoda koje su ikada koristili. " Kombinacija njege pobjeđuje tragove akni" kaže 95% korisnika.4

 

  • Nanesite ujutro i navečer
  • Nanesite jednu punu pumpicu na temeljito očišćenu kožu.
  • Nanesite po cijelom području lica. Izbjegavajte direktan doticaj s očima.

 

 

Slijedite s odgovarajućom njegom. Preporučujemo Eucerin DermoPure Protective fluid SPF 30 za poboljšanu učinkovitost ujutro i DermoPure matirajući fluid navečer.
Pogodno za upotrebu ispod zaštitne maske za lice.
Nije namijenjeno za djecu mlađu od 12 godina
Blagi osjećaj peckanja je uobičajen
Ne nanositi na upaljene akne i/ili prištiće
Ne koristiti druge preparate koji sadrže thiamidol

Savjet: Isprobajte prvo na malom području kože. Može se pojaviti lagano peckanje, a ako vaša koža vidljivo reagira, svakako razgovarajte s dermatologom ili ljekarnikom. 

Šifra artikla: 0100009202 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.