Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Phytocolor 9,3 intenzivno svijetlo plava

Phytocolor 9,3 intenzivno svijetlo plava

Proizvođač: Phyto

€ 16,50

Phytocolor boje su prve trajne boje za kosu bez amonijaka, s biljnim pigmentima, koje jamče dugotrajnu boju, lijepu kosu i nježne su za vlasište. 

Tekstura proizvoda je baršunasta krema koja se lako, jednoliko i precizno nanosi od korijena do vrha vlasi te 100 % prekriva sijede vlasi već od prvog nanošenja.

  • Dugotrajna je i nježna za vlasište i kosu te sadrži visoki postotak biljnih pigmenata (do 74%, ovisno o pojedinoj nijansi boje) izoliranih iz 5 vrsta biljaka poznatima po jakom pigmentirajućem djelovanju, za postizanje intenzivne, prirodne boje kose.
  • Formula je dodatno obogaćena ekstraktom kore žižule( kineske datulje) i Epaline™ ulja koji umiruju vlasište i hidratiziraju kosu te djeluju protiv iritacija i svrbeža vlasišta nakon bojenja.
  • Sadrži i dragocjena monoi i jojoba ulja koja intenzivno i dubinski hrane i regeneriraju vlakna te osiguravaju kosi visoki sjaj i podatnost.
  • Bojanjem Phytocolor bojom kosa je zaštićena, nahranjena i sjajna a boja intenzivna, prirodnog izgleda i postojana.

Šifra artikla: 0100010102

Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.