Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Uriage Age Protect instant filler krema 30ml

Uriage Age Protect instant filler krema 30ml

Proizvođač: Uriage

€ 36,88

Ova trenutna njega s višestrukim korekcijama blijedi vidljive znakove starenja i trajno ih ispravlja.

1/ Trenutni učinak

- Sličan fileru: njegova umrežena hijaluronska kiselina posebno cilja na bore (vrane noge, brazde, konture usana...) kako bi vidljivo zagladila površinu kože.

- Djelovanje zamagljivanja: njegovo sredstvo za pročišćavanje pora u kombinaciji s puderima s mekim fokusom sužava pore i vidljivo zamagljuje tragove, smeđe mrlje i nepravilnu teksturu kože.

 

2/ Dugotrajno djelovanje

- Korekcija: Najbolji aktivni sastojci protiv starenja (retinol*, hijaluronska kiselina, zmajeva krv, vitamin C i E) za simultano djelovanje na bore, gubitak čvrstoće i homogenost tonusa.

- Zaštita: njegov ekskluzivni patent Blue Light Barrier štiti kožu od oksidativnog stresa izazvanog plavim svjetlom. Biljne gume, FILMEXEL®, djeluju kao zaštitni film za učinak «druge kože» za zaštitu od čestica onečišćenja.

 

Prilagođena upotreba: nanesite na lice ili kao nadopunu svakodnevnoj rutini na dotičnom području. Po potrebi retuširajte tijekom dana. Izvrsna baza za šminku.

Izbjegavati kontakt s očima. Nemojte koristiti ako ste trudni.

Šifra artikla: 0100010348

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.