Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Beliema Expert gel za pranje 200ml

Beliema Expert gel za pranje 200ml

Proizvođač: stada

€ 13,63

Gel za pranje intimnog područja, sadrži klorheksidin (antiseptik) i mliječnu kiselinu za posebnu njegu, zaštitu i higijenu kod povećanog rizika od bakterijskih i gljivičnih infekcija.

• antiseptik djeluje na bakterije i gljivice

• mliječna kiselina pomaže održati pH ravnotežu i prirodnu mikrofloru intimnog područja

• jedinstveni sastav pomaže smanjiti neugodu

Beliema® Expert gel za pranje intimnog područja sadrži antiseptik klorheksidin. Bakterije i gljivice često uzrokuju infekcije intimnog područja te je ovaj preparat prikladan za dnevnu higijenu i njegu u slučaju neugodnog osjećaja svrbeži, iritacije i pečenja kao i neugodnih mirisa. Sadrži mliječnu kiselinu, pantenol, glicerin i alantoin s umirujućim svojstvima i svojstvima vlaženja.

Beliema® Expert gel za pranje intimnog područja preporučuje se za dnevnu higijenu i njegu kod povećanog rizika od bakterijskih i gljivičnih infekcija (npr. kod odlazaka u sportske objekte, na bazene, putovanja itd.), za vrijeme menstruacije, trudnoće i nakon poroda.

Sastav: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Panthenol, Parfum, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Chloride, Triethanolamine, Allantoin, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin

Napomene: Samo za vanjsku primjenu! Nije za djecu mlađu od 3 godine. Koristite samo za navedenu namjenu. Čuvati od dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi 5-25°C. Ne zamrzavati. U slučaju doticaja s očima, odmah isperite s dosta vode, a u slučaju da nadražaj ne prolazi potražite savjet.

Uporaba: Nanesite dovoljnu količinu gela za pranje na mokru kožu intimnog područja i dobro isperite. Ponovite primjenu u slučaju prisutnog osjećaja suhoće/iritacije ili po potrebi.

 

Šifra artikla: 0100010533

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 68,15 / l


Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.