Twinlab Infant Care 50 ml

Twinlab Infant Care 50 ml

Proizvođač: Twinlab

159,96 kn

Prirodne multivitaminske kapi za dojenčad s dodatkom Omega-3 (DHA).

Najkvalitetniji vitaminski izvor koji sadrži 100% prirodne micelizirane vitamine A, D (dobivene iz ribljeg ulja najviše kvalitete) i E vitamin (dobiven iz prirodnih biljnih ulja). Također pruža balansirane vitamine B kompleksa i vitamin C. Neizbježno rješenje za djecu lošeg prehrambenog statusa te za dojenčad koja odbija voće, povrće ili krutu hranu. Naročito se preporuča djeci nakon terapija antibioticima. DHA je neophodna masna kiselina koja osigurava pravilan razvoj moždanih struktura i ostalih stanica te sprječava nastanak alergija. DHA utječe na razvoj vidnih, kognitivnih i govornih sposobnosti dojenčadi. Ne sadrži šećere i druge alergene pa ih mogu koristiti i alergična djeca.

Ostali sastojci: filtrirana voda, glicerin, polisorbat 80, aroma naranče

Način primjene: Dobro promućkati! Za djecu od 6 mjeseci do 3 godine 0,25 ml (5 kapi priloženom kapaljkom) na dan; Za djecu od 3 do 11 godina 0,5 ml (10 kapi) na dan; Za djecu iznad 11 godina 1 ml (20 kapi) na dan.

Neto količina: tekućina, 50 ml

Šifra artikla: 99948603 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dodaci prehrani za djecu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.