Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Zelena magma, 320 tableta

Zelena magma, 320 tableta

Proizvođač:

€ 29,45

Zelena Magma, odnosno prah dehidriranog soka mladog lišća ječma jedan je od najvećih, prirodnih izvora klorofila za kojeg je karakteristično detoksicirajuće, protuupalno i dezodorirajuće djelovanje. Klorofil također pozitivno djeluje na intestinalnu mikrofloru.
Zelenu Magmu mogu konzumirati sve osobe, neovisno o životnoj dobi. Pomaže u prevenciji i borbi kod alergijskih reakcija, povišenog kolesterola, dijabetesa, želučanih i crijevnih poremećaja, nepravilne funkcije jetre i gušterače, oslabljelog imunološkog sustava. Posebice se preporučuje rekonvalescentima, za detoksikaciju organizma nakon jakih kura lijekova, osobama pod stresom te onima koji se neredovito i loše hrane. 


Primjena: razmutiti 1 žlicu (3g) u 150ml s hladne vode ili soka. Ne uzimati s vrućim napitcima jer će toplina neutralizirati aktivne enzime. Preporuča se uzimati Zelenu Magmu dva puta dnevno 1 žlicu (3g) razmučenu u 150ml hladne vode ili soka na prazan želudac, 20 minuta prije obroka. 

Šifra artikla: 99959654

Sadržaj: 320,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,09 / tbl


Kategorije: Dodaci prehrani za detoksikaciju i izlučivanje tekućine, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.