Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

NOV ES MATIRAJUĆA MASKA SA CRVENOM GLINOM 50ML NOV511

NOV ES MATIRAJUĆA MASKA SA CRVENOM GLINOM 50ML NOV511

Proizvođač: Novexpert

€ 14,65

NovExpert, medicinski francuski brand koji potpisuju renomirani dermatološki stručnjaci, iako vrlo mlad brand, može se pohvaliti inovativnim pristupom u njezi kože koji postavlja nove granice i trendove. Tvrtka Bioware, vlasnik tvrtke NovExpert, vodeći je svjetski laboratorij za formulacije kozmetičkih proizvoda. U laboratoriju Bioware osmišljeno je više od 1200 formulacija za više od 65 vrlo poznatih svjetskih brandova s više od 50 zaštićenih patenata.

Laboratoriji tvrtke NovExpert imaju 5 ekspertnih odjela: odjel za dermatologiju, dermo-kozmetiku, zaštitu od sunca, formulacije organskih proizvoda i razvoj medicinskih proizvoda.

NovExpert je trenutačno jedina kozmetička linija koja je 100% prirodna i gdje je to jasno i naznačeno na pakiranju. To znači da ima 0% konzervansa uključujući i one koji se nalaze na europskoj listi dopuštenih konzervansa. Ne sadrži eterična ulja niti alkohol. NovExpert, dakle, ne koristi nikakve konzervanse (sintetske, eterična ulja).

Čuvanje djelatnih tvari u kremama postiže se patentom konzerviranje bez konzervansa, u vlasništvu tvrtke NovExpert, koji je razvijen u suradnji s Ministarstvom istraživanja Republike Francuske i koji je pohranjen na svim renomiranim svjetkim institucijama za zaštitu patenata (Afssaps, Oseo Anvar, INPI).

Konzerviranje bez konzervansa postiže se tako da se tijekom proizvodnog procesa voda, koja je ujedno glavna hrana za bakterije, putem osmotskog tlaka pretvara u gel i kao takva ne može biti hranjivi supstrat za razvoj bakterija. Bakterije se ne mogu razvijati, umiru i dobiveni proizvod je formulacija sa 0 bakterija. Inače, kozmetički pripravci smatraju se zdravstveno ispravnim ako sadrže 100 bakterija po gramu za područje oko očiju ili 1000 bakterija po gramu za kreme za lice).

NovExpert sadrži 0 bakterija u svim svojim formulacijama.

Patent NovExpert – Novaxyline: 100 % prirodna molekula

Novaxyline je kompleks, patent tvrtke NovExpert koji kombinira ekstrakt alge sa šećerom ramnozom koji je dobiven procesom biofermentacije.

Alga

Latinsko ime je alge je Laminaria acholeuca i vrlo je rasprostranjena. Najčešće se može pronaći tijekom oseke i baš zato je razvila vrlo jake obrambene mehanizme zaštite protiv nepovoljnih vanjskih utjecaja (vjetar, sunce, UV, dehidracija, sol ...). Upravo je taj zaštitni mehanizam bio poticaj tvrtki NovExpert da izolira njen vrlo aktivno dio (patent) koji je klinički dokazano izvrstan čuvar stanica. Alga koju koristi NovExpert kao sirovinu u svojim laboratorijama uspijeva u Francuskoj, na obalama Bretanje u Atlantskom oceanu, u vodi koja se smatra jednom od najčišćih u svijetu. Ekstrakt alge sam po sebi ne bi mogao prodrijeti u dublje slojeve kože bez dodanog šećera, ramnoze koji je dobiven bio-fermentacijom.
 
Dakle, molekulu Novaxyline čini ektrakt smeđe alge + šećer ramnoza dobiven putem bio-fermentacije koji je prirodni katalizator (čini da alga bude kompatibilna s kožom i da prodire čak do hypodermisa).
Novaxyline, klinički dokazano, ima jaka antioksidativna svojstva, potiče pomlađivanje stanica direktno djelujući na matične i sirtuine stanice (stanice dugovječnosti).
Novaxyline ima klinički dokazanu učinkovitost (-11 godina mlađi (+48% mlađe stanice); - 45% dubina bora; +41% zaglađenost kože), visoku toleranciju bez iritacija i 100% prirodno bez konzervansa.
Novi standard : 100% medicinska učinkovitost – 0% kemijskih supstanci
Hijaluronska kiselina koju koristi NovExpert je također dobivena prirodnim putem kao rezultat suvremenih biotehnoloških procesa. Proizvode je bakterije fermenata mliječne kiseline na podlozi od pšenice bez dodatka ikakvih kemijskih supstanci.
Sve formulacije NovExpert su 100% biorazgradive.


NovExpert kozmetička njega podijeljena je u 2 osnovne linije.

1. Linija za prevenciju starenja i njegu
2. Anti-age medicinska njega

Šifra artikla: 99889654

Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.