Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vital Plus Rapid Bronz 200 ml

Vital Plus Rapid Bronz 200 ml

Proizvođač: Vital Plus

€ 17,12

Zaštita kože koja se temelji na prirodnom mehanizmu zaštite kože korisna je potpora kremama sa zaštitnim filterom. Taj se proces može aktivirati stimuliranjem prirodnog metabolizma kože koji postižemo dnevnim nanosom funkcionalnih aktivnih sastojaka na kožu koji ubrzavaju mehanizam melanogeneze. Proizvodnja melanina može se tako ubrzano stimulirati da već od prvih izlaganja suncu prirodno štiti kožu od štetnih ultraljubičastih zraka.

 

Program sunčanja RAPID BRONZ realiziran je uz pomoć inovativne biotehnologije koja se temelji na kompleksu supstanci koje pravilno kombinirane ubrzavaju prirodne procese pigmentacije kože. Osnova cijelog programa prisutnost je tri glavna aktivna sastojka.

 

  1. TIROZIN u obliku posebnog hidrosolubilnog derivata koji duboko prodire u epidermu i daje joj sastojak potreban za aktivaciju biosinteze melanina, pigmenta koji daje preplanulost i prirodnu zaštitu kože.

  2. VITAMIN B2 djeluje kao foto – oksidant, tj. pospješuje procese koji potiču kožnu pigmentaciju tirozina prilikom izloženosti suncu.


  3. ATP koenzim adenozintrifosfat – pospješuje i povećava tirozinazu bržu melanogenezu. Posljedica toga je povećana količina proizvedenog melanina i proces preplanulosti razvija se brže i intenzivnije.

 

DJELOVANJE

 

Kroz našu atmosferu do zemlje dolaze UVA i UVB zrake. UVA zrake prodiru duboko u epidermu, pogađaju stanice i uzrokuju ubrzano starenje kože. UVB zrake prodiru manje duboko u kožu, stimuliraju prirodnu proizvodnju melanina i povećavaju prirodnu zaštitu kože. Taj proces traje otprilike sedam dana. U to vrijeme koža je pod utjecajem UVA i UVB zraka te dolazi do crvenila, alergija i sunčanih eritema.

 

Korištenje RAPID BRONZA prije izlaganja suncu, kao potpora prirodnoj zaštiti kože, pokreće i ubrzava tirozinazu. Na taj je način proces melanogeneze već pokrenut za vrijeme izlaganja suncu i koža je prirodno zaštićena već od prvih izlaganja.

 

PREDNOSTI

 

Korištenjem kreme RAPID BRONZ povećava se biološka raspoloživost melanina, što potiče prirodni proces pigmentacije sa povećanom prirodnom zaštitom kože. Na taj se način sprječavaju eventualna crvenila i sunčane iritacije. Posljedica toga je brža, intenzivnija i ravnomjernija preplanulost.

 

RAPID BRONZ priprema kožu za izlaganje suncu i omogućuje korištenje kreme s nižim zaštitnim faktorom. Osim toga, možemo biti na suncu kraće vrijeme, a svejedno postići bržu i intenzivnu preplanulost.

 

UPORABA

 

Dnevnim nanošenjem RAPID BRONZA koža je prirodno zaštićena i preplanula cijelu godinu, čak i u doba godine kada je sunčeve svjetlosti manje. To omogućuje prirodno sprječavanje crvenila i opeklina.

 

Kremu treba nanositi ujutro i navečer najmanje tjedan dana prije izlaganja suncu, kako biste kožu pripremili i potakli prirodni proces zaštite.
Kremu koristite za vrijeme sunčanja u kombinaciji sa zaštitnim faktorima primjerenima vašem tipu kože.

 

PREPORUČENO

 

Krema je primjerena svim tipovima kože, pogotovo svijetlim i osjetljivim. Osim toga, preporučamo je osobama koje žele optimizirati preplanulost i zadržati je duže.

 

Korištenje kreme RAPID BRONZ za poticanje prirodne zaštite kože posebno je primjereno za osobe koje sve više koriste kreme sa sve višim zaštitnim faktorima, jer će na taj način uravnotežiti prirodne mehanizme zaštite kože od sunca.
Preporučljiva je uporaba i osobama koje su izložene ultraljubičastim zrakama sunca kroz cijelu godinu.

 

Šifra artikla: 99884802

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 85,60 / l


Kategorije: Njega kože prije i poslje sunčanja, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.