Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vichy Idealia Life serum 30 ml

Vichy Idealia Life serum 30 ml

Proizvođač: Vichy

€ 39,72

Za sve žene bez obzira na dob, tip kože i put.
Prvi Vichy idealizator kože koji podnosi izazove vašeg života! Za spektakularnu transformaciju kvalitete kože.

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka koja poništava utjecaj vašeg načina života na parametre kvalitete kože: Derivat jasmonske kiseline nazvan LR2412 je anti-age molekula nadahnuta prirodnim procesima obnove jasmina koji na agresije odgovara lučenjem te obnavljajuće kiseline. LR2412 ubrzava obnovu epidermisa i poboljšava prirodni obrambeni mehanizam kože. Po prvi puta LR2412 je spojen s LHA, derivatom salicilne kiseline koji potiče staničnu obnovu umorne kože. Također, on smanjuje i pigmentne nedostatke na površini zahvaljujući učinku pilinga. I konačno, poboljšava kvalitet tena povećanjem refleksije svjetlosti sa površine kože. Ovaj spoj aktivnih sastojaka djeluje na sve parametre kvalitete kože: utječe na kvalitetu površine kože djelujući na parametre površine kože, djeluje i na parametre boje i sjaja, a spoj LR2142+LHA utječe i na parametre elastičnosti kože.

Za sve tipove kože, čak i za osjetljivu. Hipoalergena formula, bez parabena, ispitana pod dermatološkim nadzorom na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

Nanijeti malu količinu seruma na cijelo lice ujutro i/ili navečer. IDEALIA LIFE SERUM može se koristiti samostalno za normalnu do mješovitu kožu i ispod dnevne ili noćne njege za suhu do vrlo suhu kožu.

Šifra artikla: 99881085

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.