Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nuxe Nirvanesque® krema - normalna koža, 50 ml, nova formulacija

Nuxe Nirvanesque® krema - normalna koža, 50 ml, nova formulacija

Proizvođač: Nuxe

€ 28,31

Krema za zaglađivanje prvih bora, djeluje antistresno, opušta i hidratizira kožu.

Djelovanje prirode

Koža je usko povezana sa živčanim sustavom. Uz pomoć cvjetne neuro-kozmetike, Laboratorij Nuxe pronašao je prirodno rješenje za zaglađivanje prvih mimičkih bora. Djeluje antistresno i opuštajuće na kožu. Sadrži 88,7% sastojaka prirodnog porijekla.

 

Učinci na kožu

Prve mimičke bore i sitne linije vidljivo su smanjene, koža postaje mekša, opuštenija i oslobođena od stresa.

 

Da li je ovaj proizvod za mene?

Proizvod je namijenjen normalnoj koži i dobnoj skupini od 30 godina na dalje ili već od pojave prvih mimičkih bora. Mogu ga koristiti žene i muškarci.

Vrhunski prirodni sastojci

4 NUXE PATENTA

Dvostruko cvjetno neuro-kozmetičko djelovanje:

3 ekskluzivna NUXE patenta: Kombinacija sjemenki modrog lotosa, sjemenki maka i korijena bijelog sljeza djeluju na smanjenje broja neurotransmitera (acetilkolin, CGRP i supstanca P) zbog čega se smanjuje broj mišićnih kontrakcija i mikronapetost kože te se sprječava pojava prvih mimičkih bora.

1 patent koji čeka registraciju: Novo neuro – opuštajuće djelovanje pomoću koncentriranog ekstrakta korijena drva božura koji produljuje životni vijek enkefalina, molekula „dobrog osjećaja“.

Šifra artikla: 99880934

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.