Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

DLux 3000 15 ml, 100 doza

DLux 3000 15 ml, 100 doza

Proizvođač: BetterYou

€ 14,95

DLux 3000 - pojačana doza za odrasle

DLux 3000 osigurava pojačanu dnevnu dozu vitamina D3 za odrasle.

DLux 3000 prirodan je i praktičan oralni sprej koji omogućuje održavanje zdrave razine vitamina D3 i osigurava izvrsnu opskrbljenost organizma tom dragocjenom supstancijom. To je jako dobar i učinkovit nadomjestak tabletama, kapsulama ili kapima koje inače treba uzimati s vodom. Kako je u obliku spreja iznimno je pogodan za korištenje osobama koje imaju teškoće s gutanjem ili probleme sa želucem ili crijevima.

 

Stručnjaci Kardifskog sveučilišta (Cardiff Univesity) testirali su DLux i ustanovili da je jedini preparat koji kroz usnu i sublingvalnu sluznicu omogućuje trenutačnu apsorpciju više od jedne trećine raspršivanja. Zbog ostalih komponenti i mikroemulzija, apsorpcija DLux vitamina D3 vrlo je slična intravenskoj. Jedno raspršivanje sadržava 3000 i.j. (75 mcg) vitamina D3. Ima okus metvice i pogodan je za vegetarijance.

Šifra artikla: 99855000

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.