Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Menalind krema za zaštitu kože s cinkom, 200 ml

Menalind krema za zaštitu kože s cinkom, 200 ml

Proizvođač: Hartmann

€ 9,09

Zdrava koža ima ključnu ulogu u ukupnom blagostanju svake osobe. To je jako važno za starije ljude koji su vezani za krevet i pate od inkontinencije, te one čija je koža posebno opterećena.

Primjerice, nakon čišćenja vlažnim rupčićima Menalind prilikom kupanja u krevetu, kožu treba tretirati specijalnom kremom da bi se zaštitila od agresivnih tvari što se nalaze u urinu ili fecesu. Prozirna krema za zaštitu kože Menalind professional, emulzija vode u ulju bez cink oksida, sadrži kombinaciju tvari što uključuje kreatinin, bisabolol i hamamelis, što pospješuje prirodnu zaštitnu funkciju kože. Vanjska vodena faza koži daje vlagu, dok je hranjiva uljna faza štiti od gubitka vlage i sačinjava prozirnu zaštitnu prevlaku. Unutarnja vodena faza koži daje sastojke i osigurava optimalnu opskrbu vlagom tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Šifra artikla: 99852818

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 45,45 / l


Kategorije: Ozljede na koži, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.