Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Figalaks - biljni pripravak 230g

Figalaks - biljni pripravak 230g

Proizvođač: Herba Croatica

€ 9,29

Figalaks je potpuno prirodna pomoć za reguliranje probave s prebiotičkim djelovanjem gela aloje vere. Svakodnevna primjena ovog proizvoda na prirodan način olakšava probavne tegobe poput nadutosti, otežanog probavljanja hrane i neredovite stolice bez izazivanja crijevnih kolika i bez snažnog purgativnog učinka.

 

Djeluje stimulativno na imunološki sustav, pročišćava organizam na prirodan način te potiče metabolizam i aktivnost organa. Suho voće čini manje od 1% ukupno konzumiranog voća, a veoma važan je izvor antioksidanata i prehrambenih vlakana zbog čega stručnjaci preporučuju veću zastupljenost tih namirnica u prehrani. Osim što sadrži suhe smokve, suhe šljive i grožđice u udjelu većem od 75% (visoko bogat vlaknima), dodatak liofiliziranog gela aloje vere čini ovaj proizvod jedinstvenim višestruko pojačavajući prebiotički učinak. Liofilizacijom je omogućena veća aktivnost i bioraspoloživost enzima, prebiotika i vlakana, ključnih komponenti za reguliranje probave u odnosu na svježi gel aloje vere.

 

Figalaks ne djeluje samo blago laksativno već na prirodan način pomaže uravnotežiti i održati probavni sustav zdravim. Siguran je za dugotrajnu upotrebu te ne izaziva navikavanje. Ne izaziva proljeve ni grčeve povezane s djelovanjem nekih laksativa. Do 25% svih trudnica pati od zatvora tijekom i nakon trudnoće, a zahvaljujući sastavu Figalaks je prikladan za njih kao i za dojilje i djecu.

 

Figalaks sadrži smokvu koja pomaže održavanju zdrave crijevne mikroflore i pridonosi održavanju normalne funkcije crijeva.

 

Više informacija na https://www.herba.hr/figalaks-p7

Šifra artikla: 99850791

Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.