Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Aloalaks - 30 kapsula

Aloalaks - 30 kapsula

Proizvođač: Herba Croatica

€ 6,84

Kod opstipacije – izostanak spontanog pražnjenja crijeva
Kod konstipacije – tvrde, male i suhe stolice, uz otežano pražnjenje crijeva i osjećaj nepotpunog pražnjenja manje od tri puta tjedno tijekom 12 tjedana. 

KOLIČINA: 30 kapsula

NAČIN PRIMJENE: Aloalaks se može koristiti do maksimalno dva tjedna nakon čega može doći do pojave tolerancije (navikavanja crijeva) pa je potreban oprez tijekom primjene.
Proizvod se ne smije koristiti kod bolova u trbuhu, upalnih stanja (Crohnova bolest i ulcerozni kolitis) te u trudnoći i tijekom dojenja. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

SASTAV:
* Aloja vera- sadrži antrakinonske glikozide koji ulaskom u debelo crijevo dolaze u dodir s mikroorganizmima koji oslobađaju antrakinone.
* Liofilizirani plod kivija- liofilizacijom svježeg ploda kivija omogućena je veća aktivnost i bioraspoloživost enzima, prebiotika i vlakana.
* Suhe smokve- iznimno su bogat izvor prehrambenih vlakana, a visok udio čine netopljiva u vodi. Netopljiva vlakna privlače vodu, koja u debelom crijevu omekšava stolicu i čini ju voluminoznijom, te opušta mišiće u crijevima što potiče pražnjenje crijeva.
* Suhe šljive sadrže visok udjel topljivih vlakana. Topljiva se vlakna tijekom probave otapaju i stvaraju viskoznu, želatinastu masu. Ona štiti probavni trakt od apsorpcije različitih supstancija, primjerice šećera i masnoće iz hrane.

 

Više informacija na https://www.herba.hr/aloalaks-p9

Šifra artikla: 0100000280

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,23 / kps


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.