Avene Akerat 30 S krema za lokalizirana područja 100 ml

Avene Akerat 30 S krema za lokalizirana područja 100 ml

-25%

Proizvođač: Pierre Fabre

133,13 kn 99,85 kn

AKTIVNI SASTOJCI
Avène termalna voda 39%, urea 30%, salicilna kiselina 2%, mliječna kiselina 1%svojstva:Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. Specifičnost Akerat S Kreme za lokalizirana područja je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, a njena je primjena kod lokaliziranih i teži promjena kože kao što su kronična zadebljanja kože, palmoplantarna keratodermija, lihenifikacija, te psorijaza kože i vlasišta. Akerat S Krema za lokalizirana područja može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s lokalnom medicinskom terapijom i Akerat Kremom za tijelo.
NAČIN PRIMJENE
Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno na lokalizirana područja tijela.Kod psorijaze vlasišta proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći nakon čega se kosa ispire šamponom - 1 puta dnevno do nestanka ljusaka u vlasištu. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.
UPOZORENJE
Samo za vanjsku primjenu. Ne nanositi na oštećena, osjetljiva ili inficirana područja kože (rane, infekcija...).Izbjegavati doticaj kreme s očima. Čuvati izvan dohvata djece.Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine.

Šifra artikla: 99951214 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.