Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vichy Ideal soleil sprej za optimalnu preplanulost SPF30 200ml

Vichy Ideal soleil sprej za optimalnu preplanulost SPF30  200ml

Proizvođač: Vichy

€ 23,12

Formula s visokim stupnjem zaštite u spoju s hidratantnim kompleksom koji osigurava optimalno tamnjenje kože, u ekskluzivnom, 100% inovativnom pakiranju.

  • Koža je idealno zaštićena zahvaljujući patentiranom sustavu filtera MEXORYL® SX i XL, koji osigurava ne samo zaštitu od UVA zraka, već i od  dugih UVA te UVB zraka.
  • Vidljivo brže postizanje preplanulosti zahvaljujući formuli koja ne sadrži sastojke za samotamnjenje, već je obogaćena aktivatorima melanina koji omogućavaju prirodno tamnjenje kože.
  • Inovativno pakiranje, otporno* na vodu i pijesak, s inteligentno osmišljenim On/Off sustavom za zatvaranje u sklopu zatvarača. Sprej se može nanositi u svim položajima, okrenutim prema gore ili prema dolje, što ga čini super praktičnim u svim situacijama.


* Certifikat IP57 Nacionalnog laboratorija za mjerenje i testiranje nakon izvršenih "crash" testiranja hermetičnosti ("pješčana oluja", "tsunami", "duboko uranjanje").

 

Hipoalergena formula, BEZ PARABENA, ispitana na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Nekomedogena.

Glatka i hidratizirana koža, zaštićena od opeklina i štetnog djelovanja UV zraka uz idealnu, ravnomjernu i dugotrajniju preplanulost.

Šifra artikla: 99862473

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.