La Roche Posay Anthelios Comfort mlijeko za tijelo SPF30 250ml

La Roche Posay Anthelios Comfort mlijeko za tijelo SPF30   250ml

Proizvođač: La Roche-Posay

142,74 kn

Otkrijte hidratantnu njegu za sunčanje s La Roche-Posay kremom za zaštitu lica koja je idealna za one sa suhom i osjetljivom kožom.

Lako se nanosi, ultra-udobna krema klizi na kožu i nudi bitnu vlagu, ne ostavljajući iza sebe neželjene, masne ostatke. 
Formula koristi Mexoplex, Mexoryl XL i Mexoryl SX, koji pružaju visoku širu zaštitu spektra kako bi se spriječilo oštećenje kože od UVA i UVB zraka. 
Učinkovita krema štiti vas od sunca protiv tamnih mrlja i bora. Otporan na vodu, Comfort krema pruža dodatnu zaštitu, idealno za jedan dan u prirodi i druga redovita izlaganja suncu.

NAČIN PRIMJENE: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Bebe i djecu čuvajte od direktnog sunca. Ne izlažite se predugo suncu čak ni uz zaštitna sredstva, jer ona ne nude 100%-tnu zaštitu. Zaštitno sredstvo  nanosite neposredno prije izlaska na sunce. Često i bogato obnavljajte nanošenje kako biste održali zaštitu, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima odmah ih temeljito isperite vodom. Izbjegavajte kontakt s tkaninama.

Šifra artikla: 0100000995 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: info@ljekarna-marusic.hr ili telefonu: 01 / 244 66 60.