Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Klorane kamilica balzam za kosu 150ml

Klorane kamilica balzam za kosu 150ml

Proizvođač: Piere Fabre

€ 13,62

Balzam se koristi za posvjetljivanje i razmrsivanje za prirodnu, posvijetljenu ili obojenu plavu do svijetlosmeđu kosu. Kamilica se tradicionalno koristi za prirodno isticanje svijetlih pramenova kose. Odabrana je vrsta Matricaria recutita L. jer je bogata apigeninom, biljnim flavonoidom s prirodnim posvjetljućim svojstvima. Djelatni sastojak iz latica se prikuplja u obliku ekstrakta koji postaje dijelom Klorane balzama s kamilicom. Idealan za prirodnu, posvijetljenu ili obojenu kosu, ovaj balzam hrani suhu i oštećenu kosu. Njegova prozračna tekstura zaglađuje i obnavlja kutikulu vlasi. Pomaže razmrsivanju za vrhunsku mekoću i podatnost. Kosa je glatka, blistava i sjajna.

 

NAČIN PRIMJENE: Nakon uporabe Klorane šampona s kamilicom, ručnikom osušite kosu i nanesite balzam. Raščešljajte, ostavite 2-3 minute i isperite.

Šifra artikla: 99922306

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 68,10 / l


Kategorije: Preparati za kosu, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.