Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Normia ORS vrećice 10+10

Normia ORS vrećice 10+10

Proizvođač: Jadran Galenski Laboratorij

€ 8,84

ORS Normia namijenjena je dijetalnoj prehrani bolesnika koji gube elektrolite i vodu kod proljeva, rehidraciji, nadoknadi elektrolita i obnovi crijevne mikroflore. Može se koristiti već od najranije dojenačke dobi jer – i bebe je vole.

Sadržava vrećice bakterijskih kultura i vrećice oralne rehidracijske soli (ORS) i zato pruža mogućnost jednostavnije i sveobuhvatnije borbe protiv proljeva i dehidracije. Optimalno nadoknađena voda i elektroliti te brza obnova crijevne mikroflore rezultirat će kraćim trajanjem i manjim brojem proljeva te bržim oporavkom.

ORS vrećice sadržavaju optimalnu kombinaciju soli (elektrolita) koja se otapa u propisanoj količini vode i pije da bi se spriječila dehidracija čija pojava može biti iznimno opasna, posebice u djece. Specifičnost je ORS Normie i u dodatku cinka koji pridonosi boljim učincima.

Kako se primjenjuju ORS Normia vrećice?

Sadržaj jedne ORS vrećice otopiti u 200 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode. Piti u malim gutljajima. Ukupna količina rehidracijske otopine koju treba popiti tijekom dana ovisi o stupnju dehidracije (izgubljene tekućine).

Sadržaj jedne Normia vrećice istresite u tekućinu ili u hranu sobne temperature. Odrasli uzimaju 2-3×1 vrećicu Normia na dan. Djeca do 12 godina uzimaju 2 x1 vrećicu Normia na dan.

Šifra artikla: 99896720

Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.