Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Aderma Primalba krema za pelensku regiju 100 ml

Aderma Primalba krema za pelensku regiju 100 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 9,74

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju je dermopedijatrijski proizvod namijenjen svakodnevnoj njezi pelenske regije. U kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom (A-DERMA PRIMALBA blagi gel za pranje ili A-DERMA PRIMALBA blago mlijeko za čišćenje)čini bebinu kožu glatkom i štiti je od pojave pelenskog osipa. Ovaj zaštitni učinak ostvaruje se na 2 načina – mehanički (neokluzivni film) i djelovanjem aktivnih sastojaka.

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju posebno je prilagođena svakodnevnoj njezi pelenske regije. Sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, koji ima protuupalno, umirujuće, omekšavajuće i zacjeljujuće djelovanje. Cink oksid štiti osjetljivu dječju kožu (antiseptički učinak), bakar sulfat ima antibakterijsko djelovanje i inhibira aktivnost ureaze (enzima) te tako održava uravnotežen pH. A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju osim toga, formira neokluzivni zaštitni sloj na koži i sprječava penetraciju ureje (uobičajene paste za pelensku regiju su u ispitivanjima pokazale da upijaju urin te ga na kraju dovode u kontakt s kožom, što omogućuje povećanje penetracije ureje u epidermis i dermis). Sadrži maslinovo ulje koje obnavlja i hrani kožu, a vitamin E ostvaruje antioksidativno djelovanje. A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju ne sadrži parfeme. Koriste se posebno odabrani dopušteni konzervansi, koji poštuju A-DERMINU Povelju o dermopedijatrijskoj sigurnosti. Ne ostavlja masan i ljepljiv trag. Preporučuje se u kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom.

Šifra artikla: 0100000549

Sadržaj: 0,10 l

Jedinična cijena: € 97,40 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.