Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Yasenka imuno BC 500 mg 30 kapsula

Yasenka imuno BC 500 mg  30 kapsula

Proizvođač: Yasenka

€ 26,54

 Imuno BC kapsule sadrže 500 mg visokopročišćenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana (>75 %) izoliranog iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae i 100 % preporučenog unosa vitamina C (80 mg) koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.
BETA-GLUKANI
U prirodi beta-glukane nalazimo u celulozi kod biljaka, staničnim stijenkama kvasca, mekinjama žitarica (ječam, zob, raž i pšenica), u reishi, shiitake i maitake gljivama te algama i bakterijama. Beta-glukan je prvi put izoliran 1968. godine. Najlakše dostupan izvor beta-glukana je stanična stijenka pekarskog ili pivskog kvasca Saccharomyces cerevisiae.
Postoje dva oblika glukana, ovisno o izvoru iz kojeg potječu:

  • – netopljivi oblik –(1,3/1,6-beta-glukan) izoliran iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae)
  • – topljivi oblik –(1,3/1,4-beta-glukan) izoliran iz gljiva i žitarica.

Istraživanja su pokazala da netopljivi (1,3/1,6) beta-glukan ima veću biološku aktivnost nego njegov topljivi (1,3/1,4) oblik.
Beta-glukan potiče aktivaciju ciljne stanice koja se manifestira nizom različitih procesa poput fagocitoze i proizvodnje citokina (otpuštanje citokina iz stanica neutrofila), a neizravno aktivira i druge stanice imunosnog sustava

NAČIN UPOTREBE: Imuno BC kapsule uzimaju se kao pomoć funkciji imunološkog sustava u dozi od 1 kapsule na dan, a kod povećanih potreba može se uzeti i dvostruka doza.
Preporučuje se uzimati u trajanju od 2 do 3 mjeseca.

PAKIRANJE: 30 KAPSULA

Šifra artikla: 0100000591

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,88 / kps


Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.