Intimina Lily cup menstrualna čašica vel-A

Intimina Lily cup menstrualna čašica vel-A

Proizvođač: LELO

225,00 kn

Čašice doprinose i značajnom povećanju osjećaja samopouzdanja i udobnosti, posebice u kontekstu vježbanja i rekreacije tijekom ciklusa, ali i poboljšanja seksualnog života i sna tijekom ciklusa. 

  • Budući da je menstruacija posebno osjetljivo razdoblje u mjesecu za svaku ženu, važno je da je odabrani proizvod u skladu s najvišim standardima u higijeni.
  • Za razliku od uložaka i tampona, menstrualne čašice Intimina Lily Cup u potpunosti su izrađene od medicinskog silikona, što znači da su udobne, fleksibilne i da ne nadražuju sluznicu.

NAČIN UPOTREBE: Čašice se postavljaju u rodnicu gdje sakupljaju menstrualnu krv, za razliku od uobičajenih higijenskih proizvoda koji je upijaju.

  • Proizvođač menstrualnih čašica Lily Cup, tvrtka Intimina, provela je anketu na 1500 korisnica koje su potvrdile da korištenje čašice smanjuje osjećaj suhoće, neugodne mirise, ali i grčeve tijekom menstruacije. 
  • Mogu se koristiti i do 12 sati, a za ponovno korištenje jednostavno ih operite u vrućoj vodi.
  • Mogućnost višekratne upotrebe i sveukupno trajanje čašice od deset godina znači da nemate uobičajeni mjesečni trošak za tampone ili uloške, ali i da uporabom menstrualnih čašica Intimina Lily Cup štitite okoliš. 

PAKIRANJE: Veličina A: 20 ml.(za žene koje nisu rodile ili su rodile carskim rezom).

Šifra artikla: 0100001525 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pomagala - žensko zdravlje, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.