Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Mustela stelatopia tekući sindet 200 ml

Mustela stelatopia tekući sindet 200 ml

Proizvođač: Mustela

€ 17,25

SUHA KOŽA I KOŽA SKLONA EKCEMU Čisti kožu bez oštećivanja ili isušivanja, Štiti i umiruje kožu, Brzo umiruje osjećaj nelagode.

  • STELATOPIA® Tekući sindet za pranje posebno je oblikovan za kožu sklonu ekcemu u beba i djece. Nježno čisti kožu zahvaljujućijući inovativnoj kombinaciji sastojaka prirodnog porijekla:
  • Koža je potpuno čista bez oštećivanja ili isušivanja zahvaljujući iznimno nježnom čišćenju bez sapuna.
  • Koža je umirena djelovanjem Aktivne Relipidacije®, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. I koža je ponovo meka i podatna.
  • Osjećaji zatezanja su smanjeni zahvaljujući djelovanju glicina.
  • Ugodan za korištenje
  • Kad dođe u kontakt s kožom, Stelatopia Tekući sindet stvara nježnu i ugodnu pjenu. Lako se ispire i ostavlja kožu umirenom, mekom i s osjećajem ugode. Praktično pakiranje s pumpicom daje upravo potrebnu količinu proizvoda svaki put.

NAČIN UPOTREBE: Pritisnite pumpicu dva ili tri puta kako biste dobili željenu količinu. Operite dijete bez trljanja kože.
Isperite i pažljivo potapkajte ručnikom kako bi posušili kožu, posebice obraćajući pažnju na pregibe.
Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA® linije.

PAKIRANJE: 200 ml.

Šifra artikla: 99849191

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.