Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Mustela stelatria gel za pranje 150 ml

Mustela stelatria gel za pranje 150 ml

Proizvođač: Mustela

€ 18,26

 zaštitni gel za pranje lice, tijelo i intimna higijena.

IRITIRANA PODRUČJA Nježno čisti, Umiruje iritacije, Pročišćava kožu.

  • STELATRIA® zaštitni gel za pranje posebno je oblikovan za novorođenčad, bebe i djecu. Oblikovan je za čišćenje iritacija na koži (ispucala koža, suha područja, osipi kao što su kozice, iritacije oko usta, u preklopima kože itd.). Također se može koristiti za svakodnevnu intimnu higijenu (za djevojčice i dječake) i za vrijeme osipa.
  • STELATRIA® zaštitni gel za pranje čisti, umiruje i pročišćava kožu zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima prirodnog porijekla:
  • Nježno čisti kožu i sluznicu - bez iritacija ili isušivanja - zahvaljujući ultra nježnim sastojcima za čišćenje prirodnog porijekla.
  • Rizik širenja bakterija je smanjen, a koža je pročišćena zahvaljujući djelovanju bakra, cinka i BioEcolia®, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla koji pomaže održavanju zaštitne flore kože.
  • Koža je umirena i omekšana zahvaljujući formuli obogaćenoj aloe verom.

NAČIN UPOTREBE: Koristite svakodnevno na iritiranim područjima lica i tijela, za intimnu higijenu. Izlijte par kapi na dlan (mokre) ruke. Operite bebu pjeneći proizvod. Isperite čistom vodom. Nježno posušite i posebnu pažnju obratite na pelensko područje i pregibe kože (pazuha, bedra, vrat, itd.). Samo za vanjsku upotrebu. Kako bi optimizirali djelovanje STELATRIA® zaštitnog gela za pranje na iritiranim područjima bebine kože (ali ne na sluznici!), možete ga koristiti u kombinaciji sa Stelatria kremom koja će pomoći obnoviti kožu. Ugodan za korištenje. U kontaktu s vodom, STELATRIA® zaštitni gel za pranje se lagano pjeni. Lako se ispire , ostavlja kožu umirenom, mekom i s osjećajem ugode.

Šifra artikla: 99848705

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.