Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Filorga meso mask 50 ml

Filorga meso mask 50 ml

Proizvođač: Filorga

€ 47,51

Zaglađujuća maska za zdravu i blistavu put.

  • Filoga Meso-Mask ujednačava put dajući joj blistav i zdrav izgled. Ublažava bore i uklanja sve znakove umorne kože. Sadrži 100 sastojaka od čega 73% aktivnih. Polisaharid ramnoza umiruje iritacije te trenutačno i dugotrajno posvjetljuje i ujednačuje put. NCTF kompleks stimulira aktivnost stanica i proizvodnju kolagena.
  • Lagane je kremaste teksture za jedinstven opuštajući doživljaj. Koži pruža osvježenje, odmoran i zdrav izgled.
  • Cosmesotherapia: svi proizvodi iz anti-age linije Filorga sadrže NCTF kronosfere – višeslojne nanosfere koje transportiraju hijaluronsku kiselinu velike molekularne mase i NCTF kompleks od 55 sastojaka za revitalizaciju (vitamini, minerali, aminokiseline, koenzimi, nukleinske baze) u dublje slojeve gdje ih postepeno otpuštaju svojim rastvaranjem pa tako osiguravaju ciljano i dugotrajno anti-age djelovanje.
  • Hijaluronska kiselina i NCTF identični su onima u Filorga estetskoj mezoterapiji, stimuliraju fibroblaste i štite kožu od slobodnih radikala. 


NAČIN UPOTREBE: Jednom tjedno tijekom prvog mjeseca te svaki drugi tjedan tijekom naredna 2 mjeseca primjene. Masku nanijeti u debelom sloju na cijelo lice, uključujući i područje oko očiju, na vrat i dekolte. Ostaviti da djeluje 15-30 min, a potom ukloniti višak i isprati vodom. Njegu nastaviti s Meso-C vitaminskim tretmanom za tonus i sjaj. 

PAKIRANJE: 50 ml.

Šifra artikla: 0100001571

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.