Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Propomucil prašak 200 mg 20 vrećica

Propomucil prašak 200 mg 20 vrećica

Proizvođač: Abela

€ 9,00

PropoMucil® prašak u vrećicama za otapanje sadrži inovativnom tehnologijom pročišćen prirodni standardizirani ekstrakt propolisa (antimikrobik) u koji je inkorporiran prirodni N-acetilcistein (NAC) koji razlaže sekret i izbacuje ga van!

 Zajedničko djelovanje ekstrakta propolisa i prirodnog N-acetilcisteina (NAC) pomaže u izbacivanje sekreta kod respiratornih oboljenja.

 Propolis – prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena.

 N-acetilcistein učinkovit kod simptoma oboljenja dišnih puteva praćenih stvaranjem sekreta. N-acetilcistein kao snažan mukolitik,razgrađuje disulfidne veze sluzi i pretvara ga u rjeđi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje.

 Doziranje se može sažeti: odrasli do 600mg dnevno, djeca školske dobi 400mg dnevno, predškolska djeca do 300 mg dnevno.

 Odrasli i djeca starija od 14 godina uzmaju tri puta na dan po jednu vrećicu od 200 mg acetil-cisteina. Na dan smiju uzeti najviše tri vrećice.

 Djeca od 6 do 14 godina trebaju popiti dva puta na dan po jednu vrećicu od 200 mg acetil-cisteina. Na dan smiju dobiti najviše dvije vrećice.
 Djeca od 2 do 6 godina uzimaju dva do tri puta na dan po jednu vrećicu od 100 mg acetil-cisteina. Na dan smiju dobiti najviše tri vrećice.
 Djeca mlađa od 2 godine smiju dobiti dva do tri puta na dan po 50 mg acetil-cisteina pod liječničkim nadzorom. Na dan im se smije dati najviše 150 mg acetil-cisteina.

Vrećice sa praškom se nalaze u dozama od 100, 200 i 600 mg, sadržavaju samo NAC+propolis.

Dozu kod djece, asmatičara i srčanih bolesnika bolje je razdvojiti u više navrata dnevno jer uzimanjem veće doze odjednom može doći do naglog nastupa kašlja koji djeca i stariji teško podnose, Razdvajanjem doze u više obroka iskašljavanje će biti jednako efikasno, ali izbjeći ćemo nagli iskašljaj i moguće komplikacije vezane uz to.

Šifra artikla: 0100001605

Kategorije: Problemi s dišnim putevima, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.