Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Twinlab vitamin D3 1000+K2 60 perli

Twinlab vitamin D3 1000+K2 60 perli

Proizvođač: Twinlab

€ 29,20

TWINLAB D3 + K2, 60 perlica

Vitamin D3 je esencijalan za apsorpciju i iskorištavanje kalcija i fosfata u organizmu te za ugrađivanje kalcija u kosti. Manje poznati vitamin K2 se pak brine o usmjeravanju kalcija na ugradnju u kosti i sprječavanju kalcifikacije krvnih žila. Ova dva vitamina u kombinaciji pružaju značajnu zaštitu od osteoporoze.

Ovaj proizvod se posebno preporučuje osobama koje pate od osteopenije ili osteoporoze te ženama koje su ušle u menopauzu.

UPUTE ZA UPOTREBU:

Preporučena doza proizvoda D3 + K2 (60 perlica,) je 1 perlica dnevno ili po preporuci stručne osobe. Za bolju apsorbaciju perlicu je najbolje otopiti u ustima. Proizvod je namijenjen odraslim osobama kao prehrambeni dodatak. Ne prekoračujte dnevne doze. Čuvajte izvan dohvata djece. Prehrambeni dodatak nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Uz konzumaciju ovog dodatka prehrani, preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života.

NAPOMENA: Pacijenti na oralnom tretmanu antikoagulantima ne bi trebali uzimati vitamin K!

Sastojci u jednoj perlici:

Vitamin D3 (kao kolekalciferol), 25 µg /1000 IU/ (500% RDA)

Vitamin K2 (kao menakinon) (iz soje), 90 µg (138% RDA)

Ostali sastojci: aroma tanđerine, mikrokristalinična celuloza, ksilitol, manitol, regulator kiselosti: limunska kiselina, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat

Šifra artikla: 0100001738

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.