Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin volume filler koncentrat 30 ml

Eucerin volume filler koncentrat 30 ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 36,98

Eucerin Volume-Filler koncentrat je tretman za njegu kože koji učinkovito djeluje protiv vanjskih znakova starenja kože. Njegova jedinstvena formula s tri aktivna sastojaka ciljano djeluje na obješenost kože, gubitak definicije kontura lica i smanjenje volumena kože. Magnolol - povećava broj i veličinu stanica koje koži daju volumen. Ogliopeptidi potiču obnavljanje kolagena, a hijaluronska kiselina pomaže koži u vezivanju vlažnosti. Uz jednu primjenu dnevno, u kombinaciji s preparatima za njegu koji koži vraćaju volumen, Eucerin Volume-Filler koncentrirani tretman dokazano učvršćuje konture lica, smanjuje pojavu bora i daje koži mladenački izgled.       

NAČIN PRIMJENE: Nanesite jednom dnevno (ujutro ili navečer) na očišćenu kožu. Nježnim pokretima umasirajte u kožu lica, vrata i dekoltea (prsa). Izbjegavajte kontakt s očima.

SADRŽAJ: 30 ml.

Šifra artikla: 0100001746

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.