Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Yasenka skinage anti spot krema 75 ml

Yasenka skinage anti spot krema 75 ml

Proizvođač: Yasenka

€ 19,62

Skinage ANTI SPOT krema sadrži ekstrakt bijelog duda i Skinage Anti spot krema sadrži ekstrakt bijelog duda i fitinsku kiselinu, sastojke koji dokazano izbjeljuju tamne mrlje uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu i starenjem. Sadrži ulje jojobe i marakuje koja njeguju i hrane kožu. Lako se razmazuje i brzo upija.

 

Uporaba: Kremu nanijeti na kožu ruku, lica ili tijela dva puta dnevno.

 

Veličina: 75 mlfitinsku kiselinu, sastojke koji dokazano izbjeljuju tamne mrlje uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu i starenjem. Sadrži ulje jojobe i marakuje koji njeguju i hrane kožu.Fitinska kiselina izolira se iz zrna japanska riže, koja se stoljećima tradicionalno koristi za uklanjanje nepravilnosti i izbjeljivanje kože, plod duda obiluje bioaktivnim supstancama koji stanicama kože pružaju antioksidativnu zaštitu i potiču izbjeljivanje kože, ulje jojobe sadrži mnoge važne hranjive sastojke kao što su vitamin E, vitamini B kompleksa, mineralne silikone, krom, bakar i cink dok je marakuja egzotična biljka prepuna sastojka koji blagotvorno djeluju na kožu.Skin age ANTI SPOT krema se lako razmazuje i brzo upija.

Šifra artikla: 0100002068

Sadržaj: 0,07 l

Jedinična cijena: € 280,29 / l


Kategorije: Njega lica - Hiperpigmentacije, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.