Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Probalans imuno PharmaS 30 kapsula

Probalans imuno PharmaS  30 kapsula

Proizvođač: PharmaS

€ 17,47

PROBalans Imuno je proizvod za imunitet s jedinstvenom kombinacijom  dobrih bakterija B.subtilis, vitamina C i cinka. Svojom jedinstvenom formulacijom pridonosi jačanju imunološke otpornosti organizma i pomaže u borbi protiv infekcija. Preporučuje se kao svakodnevni dodatak prehrani za očuvanje obrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C.

Kombinira djelovanje vitamina C, cinka i korisnih bakterija kako bi tijelu pružio dodatnu zaštitu

Preporučuje se sportašima, adolescentima, starijim osobama, vegeterijancima, dijabetičarima i osobama izloženim fizičkom i psihičkom stresu. Pogodan je za vegeterijance i vegane zahvaljujući biljnoj kapsuli.

NAČIN PRIMJENE: Kapsule se uzimaju neovisno o obroku. Potpuno je siguran za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Jednu kapsulu dnevno treba popiti s pola čaše tekućine i preporučeni unos ne smije se prekoračiti. Ako ste alergični na bilo koji sastojak PROBalans Immuno kapsula nemojte iz konzumirati.

SADRŽAJ: 30 želučanootpornih vegetabilnih kapsula

Šifra artikla: 99853549

Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.