Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Helicobalans PharmaS kapsule 20 komada

Helicobalans PharmaS kapsule 20 komada

Proizvođač: PharmaS

€ 15,53

PharmaS HELICOBalans jedinstvena je kombinacija dobrih bakterija na hrvatskom tržištu.

  • Sadrži PylopassTM,  registrirani žig Ogranobalance GmbH, Njemačka, koji predstavlja inaktivirani sojLactobacillus reuteri te uz PylopassTMsadrži i dodatnu kombinaciju tri soja dobro poznatih dobrih bakterijaLactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei iBifidobacterium lactis.
  • Novi proizvod iz PharmaSa namijenjen je onima koji imaju problema sa gastritisom uzrokovanim infekcijom bakterijom Helicobacter pylori, a služi kao potpora konvencionalnoj terapiji eradikacijeHelicobacter pylori.
  • Dosadašnja istraživanja pokazala su da dobre bakterije mogu umanjiti učinak nuspojava tijekom terapije H. pylori a to se pogotovo odnosi naLactobacillus reuteri, soj koji je opsežno proučavan, te se široko koristi u farmaceutskoj industriji.

NAČIN UPOTREBE: Kapsule se uzimaju neovisno o obroku. Dvije kapsulu dnevno ujutro i navečer popiti s dovoljno tekućine i preporučeni unos ne smije se prekoračiti. Ako ste alergični na bilo koji sastojak PROBalans Immuno kapsula nemojte iz konzumirati.

PAKIRANJE: 20 komada

Šifra artikla: 99854591

Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.